Yeni Edebi Yaşam - Özgür Edebiyatın Yeni Buluşma Yeri
Zaman: 08 Ekim 2008, 00:18

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Yol uzun....
MesajGönderilme zamanı: 21 Åžubat 2008, 18:20 
Salik
Kullanıcı avatarı

Rep Puani: 5

Arti Rep puani verEksi Rep puani ver
Yola birlikte çıktık.. Yol bitmeden ayrılık olmaz.. Kusura bakmayın.. Kişisel sorunlarımı yansıttım fazlası ile.. İstemezdim bunları yazmayı ama oldu bi defa.. Hakkınızı helal ediniz.. Sonuna kadar buradayız, sonuna kadar destekçiniz, sonuna kadar kardeşiniz..

Ajbek Beyefendilerin nazik ve vefakar yaklaşımlarından ötürü, teşekkürlerimi sunmayı borç bilir, tekrar haklarınızı helal etmenizi rica ederim...

Abdulsamet KILINÇ

En son SIR ERBABI tarafından 22 Şubat 2008, 00:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder E-posta  

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Minik Bir Veda
MesajGönderilme zamanı: 21 Åžubat 2008, 21:52 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Rep Puani: 0

Küçük Bir Veda başlıklı yazısı ile bize ulaşan Abdülsamet KILINÇ kardeşimiz, çeşitli şahsi mazeretler (sorun anlamı ile) ve de eserlere yeterince ilgi göstermediğimizi belirterek sitemizden ayrılmıştır. Biz kendisine bugüne kadar sitemizde yazdığı bütün eserleri için teşekkür eder, böylesine kıymetli bir üyeyi kaybetmeyi duymaktan duyduğumuz üzüntüyü de buna eklemeye mecbur kaldığımızı belirtiriz.

Sır Erbabımız, kardeşimiz; eğer okursanız size ben de şahsî mazeretlerimi sunmak isterim. Sitede belki yazılara yeterince ilgi göstermediğimizi düşünüyorsunuz. Belki de haklısınız. Bu derece güzel eserlere sahip yazarlar için gösterdiğimiz ilgi nedir ki? Ama ne edersiniz ki üye sayımız, sunucunun moderatör açıklamasını da eklediğimiz ilgili yazıda belirtildiği gibi herhangi bir açıklamaya gerek görmeden bütün üye kayıtlarımızı silmiştir. Eski üyelerin pek çoğu, ki buna ne yazık ki benim vefalı (!) öğretmen arkadaşlarım da dahildir. Geri dönmemiştir. Bütün yazıların altında sadece benim imzamın bulunması ise oldukça hoş görünmese gerek (her ne kadar hâlâ öyle olsa da). Bilesiniz ki siteye pek çok kişiyi davet ettim, fakat kimse ikinci bir kez üye olmak istememekte ya da edebi ve bunca basit / alçakgönüllü bir siteye kimseler üye olmamaktadır.
Gönlüm biraz buruk olsa da rahattır. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Başka sitelerde can sıkan reklamlar yapmak, bel altı vurmak; biteviye forward edilen mesajlarla insanları sıkmak üslubum değil. İki kişi ile de olsa site başına yeni bir kaza gelmezse devam edecektir. Size kalınız diye ısrar etmek isterim, ama öyle kesin ki diliniz. Neyse. Bizler her zaman size kapımızın açık olduğunu belirtirtmek isteriz.

Bizim size var ise hakkımız helâldir. Siz de hakkınızı helal ediniz.

Başa Dön

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Yol uzun....
MesajGönderilme zamanı: 22 Åžubat 2008, 00:42 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sır Erbabı...
Hocam kararını değiştirmenden öturu ben ılk olarak mınnettarlığımı belırtmek isterım...

Zaman geçecek...
"Bir kiraz çiçeği gibi insan kalbi.
Her yıkımdan sonra dirençle yeni bir ağaca;o ağaçsa her yeni yaşta yeniden çiçeğe dönüşecek."

İnşallah herşey eskısındende ıyı olacak
Bız var olabıldıgımız kadar burdayız
Sizin bu denlı buyuk acmanız yuregınızı bu denlı buyuk kılacaktır kavım kavım göcleri...

Ne kadar önemlıdır bılmem ama şahsım adına Allah bı zeval vermedıkçe burdayım...

Yola cıktıklarımızı yolda görduklerımızle değişmemek ve bu yoldan yollar bıtmedıkçe dönmemek olsun ahdımız...

Selam ve Dua ile...

Esra...

yaşayabilmek için/
çünkü sadece yürüyebilmektir özgürlük

http://esrariask.blogcu.com/

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžubat 2008, 20:51 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

DeÄŸerli dostum,

Beni bu müjdeli habner ne kadar mutlu etti bilemezsiniz. Dün gece yazınızı okyunca içimde bir burukluk hasıl olmuştu ne yalan söyleyeyim. Fakat, belki de bu iyi de oldu; hem elimizdeki değerli üyelerin kıymetini daha bir anladım; hem de bugün mutlu bir haber almanın neş'esi yüzümü aydınlattı. Allah (c.c.) razı olsun sizden. Pollyannacılık oynamak demeyin. Hem öyle olsa ne çıkar, sevindirdiniz ya bizi. Aramızda her zaman sizin gibi bir kalemi bulundurmak bizim için güç olacaktır. Biz belki burada azız, ama eserleri şöyle bir gözden geçirdim de herbiri ayrı tatta ve kıymetdar. Hepiniz varolun. Helallik mes'elesine gelince hakkımız sizlere her zaman helal olsun.

Sait Faik'in tatlı bir hikâyesini okumuş da hayatın ayrıntılarındaki tadı duymuş gibi damağımda kekre bir tat var şimdi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžubat 2008, 18:36 
Salik
Kullanıcı avatarı

Eyvallah olsun Ajbek Hocam.. Net aleminde bu site haricindeki bütün sitelere veda etmiş bulunmaktayım.. Bu siteyi benim sitem olarak kabullendim.. Sorana da benim derim.. Eyvallah olsun ki değerli gönüller burada, Eyvallah olsun ki gönlü büyük bir admini var.. El ele gönül gönüle, yürümek değil, koşmak adına...

Abdulsamet KILINÇ

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžubat 2008, 20:40 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İltifatlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Siteyi kendi siteniz olarak kabullenmeniz bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Dilerseniz, sizi zora koşmak da istemeyiz tabii, yöneticilik moderatörlük gibi görevler de verebilirim size. Şimdiden teşekkür ederim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Åžubat 2008, 21:23 
Salik
Kullanıcı avatarı

değerli dostların gönül birliği içinde burda bulunmaları çok güzel.lütfen kimse çok kolay vaz geçmesin.edebi yaşam formumuzun değerli adminin naif yaklaşımları hiç bir yerde bulunamayacak güzelliklikte,kıymetini bilmek gerek ...
tertemiz niyetlerle yolumuz var gücümüzle devam edelim biz.güzellikler herzaman bizimle olur.gelenlere de bütün kapılarımız açık...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžubat 2008, 01:31 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Bu güzel yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkür eder, beni siz değerli dostlarla karşılaştırdığı için Allah (cc) ya şükrü vazife addederim. Var olun!

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: